QNAP - megjelent az IFTTT Agent alkalmazás

2017-02-12 19:41:08

A QNAP bejelentette az IFTTT Agent alkalmazást a QNAP NAS-okra.


 

Az IFTTT (If This Then That-nek is) jelenleg a legnépszerűbb webes automatizálási szolgáltatás, mellyel különböző webes és mobil alkalmazásokat, valamint eseményeket tudunk összekapcsolni. Az IFTTT Agent-tel NAS specifikus alkalmazásokat készíthetünk az IFTTT weboldalán a fejlettebb automatikus folyamatokhoz, ezzel is növelve produktivitásunkat.

Az IFTTT-vel a különböző internetre csatlakoztatott eszközünket, szolgáltatásunkat egyszerűen kapcsolhatjuk össze, melyek akár különböző platformúak is lehetnek. Ezzel megkönnyíti munkafolyamatok összehangolását. A QNAP IFTTT Agent-tel a felhasználók a már meglévő IFTTT fiókjukat-, valamint IFTTT weboldalán lévő gyakorlatilag végtelen számú NAS-sal kapcsolatos applikációt csatlakoztathatják a QNAP-hoz. „Azt szeretnénk elérni, hogy az automatizált folyamatok folyamatosan növekedjenek, a mindennapjaink részévé váljon, például az IFTTT szolgáltatásai. Az egyszerű triggerekkel és logikus felépítésével az IFTTT könnyen érthető és egyszerűen használható. Továbbá az IFTTT Agent for QNAP NAS megtestesíti elkötelezettségünket a NAS megoldáson futó automatikus folyamatok és a felhasználói produktivitás növelése terén.” – nyilatkozta Aseem Manmualiya a QNAP termékmenedzsere.

A felhasználók ezeket a hasznos beállítások nagyon egyszerűen hozhatják létre. Vegyünk egy példát, hogy mire is jó.

Amikor a Facebook-on taggel minket valaki. Egy ilyen IFTTT beállítással automatizálhatjuk azon képek letöltését a QNAP NAS-ra, melyeken taggelve vagyunk.

Jelenleg több, mint 300 szolgáltatást támogat az IFTTT, beleértve a Facebook, Gmail, Twitter, Skype, Instagram, Dropbox, Google Drive, Amazon Cloud Drive, Microsoft One Drive, Box szolgáltatásokat. Ezekhez a legkülönbözőbb beállításokat hozhatjuk létre.

A QNAP csatorna már elérhető az IFTTT-n. Az össze trigger és automatizált szolgáltatást az alábbi linken tekintheti meg. Az IFTTT Agent letölthető a QTS App Center-ből. Az IFTTT Agent-tel kapcsolatos további információkért kérjük látogassa meg a hivatkozásban szereplő weboldalt. Az IFTTT Agent kizárólag myQNAPcloud fiókkal rendelkező QNAP NAS felhasználóknak érhető el, melyek QTS 4.2.2 (vagy újabb) operációs rendszert kell, hogy használjanak.

vissza