PUBG esport változások 2020

2020-04-17 17:48:00

A PUBG Corporation bejelentette, hogy a jelenlegi egészségügyi világjárvány közepette hogyan változnak a 2020-ra előirányzott esporttal kapcsolatos terveik. 

Az év elején három rendezvényt terveztek a PGS ( PUBG Global Series ) zászlója alatt. Azért, hogy a PUBG támogassa az esportokat akkor is amikor célszerű egymástól távolságot tartani, megszünteti a PGS-t, és bevezeti a PUBG Continental Series (PCS) - ami egy multiregionális online verseny.

A PCS eseményekre májusban, júniusban és augusztusban kerül sor, összesen 2,4 millió USD nyereményalappal négy régióban,  Ázsia (Korea, Japán, Kína, Kínai Tajpej), Ázsia és Csendes-óceán (Délkelet-Ázsia és Óceánia), Európa és Észak-Amerika.

Az első versenyre, a PUBG Continental Series Charity Showdown-ra májusban kerül sor. Az egyes régiók nyereményalapja 100 000 USD, és további 100 000 USD adományozásra kerül a nyertes által választott jótékonysági szervezetnek.

Júniusban és augusztusban Ázsiában, az APAC-ban, Európában és a NA-ban PCS eseményekre kerül sor, 200 000 dolláros nyereményalapjal az egyes régiók számára. A PUBG Corporation a „Pick’Em Challenge” rendezvényt is megrendezi, ahol a rajongók kitalálhatják, melyik csapat lesz a bajnok. Ezen keresztül a PUBG Corporation új termékeket kínál a rajongóknak, valamint lehetővé teszi a legjobban teljesítő csapatok számára, hogy további profitot szerezzenek.

Azáltal, hogy az összes PCS mérkőzést online formátumban tartja, a PUBG Corporation arra törekszik, hogy elérje az év elején bejelentett célokat.

Azoknak a csapatoknak akik az év elején kvalifikáltak a PGS Berlinre, a PUBG Corporation 20 000 dollár kártérítést nyújt. Azokban a régiókban is részesülnek a csapatok kompenzációban, ahol a selejtezők jelenleg zajlanak vagy elhalasztódtak. A bejelentéshez kapcsolódó részletekért kérjük, látogass el a https://www.pubg.com/2020/04/17/2020-pubg-esports-update-pubg-continental-series/

vissza