Pixel/GameSpace a PlayIT-en!

2016-11-25 15:05:31

Gyertek el és látogassatok meg minket Magyarország legnagyobb gamer rendezvényén. Mindenképpen érdemes, hiszen különböző játékokkal készülünk, melyek teljesítése esetén értékes nyeremények várnak rátok, köztük a Battlefield I-gyel!


 

A PlayIT immár tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre, szerencsére már úgy, hogy a GameSpace/Pixel is képviselteti magát a rendezvényen. Egy külön standot állítottak fel a számunkra, ahol nemcsak néhányunkkal ismerkedhettek meg, hanem más-más játékok teljesítésével akár igencsak megnyerő díjakat is bezsebelhettek.

45021_banner

A dobogós helyezést elérők olyan remek ajándékokkal gazdagodhattak, mint a rendkívül népszerű Battlefield 1 (a BestKonzolnak köszönhetjük), paintball kuponok, vagy éppen egy Pixel magazin előfizetés, de élmény nélkül senki sem fog maradni. Beszélgethetünk majd az aktuális trendekről, lehet majd PlayStationön autóversenyezni, szóval minden adott a jó hangulathoz. A standunkat az „A” csarnokban találjátok, ahol rengeteg érdekességgel ismerkedhettek meg.

vissza