PewDiePie törli a csatornáját, hogy tiszta lappal kezdhessen!!!

2016-12-04 11:05:24

Nemsokára nem a népszerű svéd fiatal lesz a YouTube sztárja, ugyanis tervei szerint hamarosan végleg átadja a videómegosztó legnépszerűbb videósának járó stafétabotját valaki másnak.


 

Felix hosszú évek óta ül a YouTube trónján, videóit több milliárdan nézték már meg és továbbra is ő a legnagyobb feliratkozószámmal rendelkező videós a portálon. Legújabb vlogjában hosszasan fejtegette a videómegosztó hibáit, ami azoknak a fejlesztőknek és tulajdonosoknak köszönhető, akik pusztán a számokat látják oldalukon és valószínűleg egyetlen videót sem készítettek még.

Akik végignézték Pewds vlogját, még inkább elszomorodhattak, hiszen nagyjából 9 percnél lerántotta megrázó tervéről a leplet. „Amint elérem az 50 millió feliratkozót, törlöm a csatornámat” - mondta PDP.

Majd megnyugtatott minden kételkedőt, hogy ez nem csak tréfa, valóban végez csatornájával.

Nem kell aggódni, kedves rajongók, nem száll ki végleg, csupán tiszta lappal szeretne indulni (már amennyire népszerűsége engedi) és a törlés után egy teljesen új csatornával tér vissza a platformra. Valószínűleg aktív tábora továbbra is követi majd, de 50 millió feliratkozót aligha érhet el ismét és ugye nem szabad elfelejteni, hogy több millió dollár bevételtől és számos szponzortól esik majd el.

vissza