Pár parti játék ötlet szilveszterre - szórakozás a haverokkal

2016-12-31 00:07:10

Még tart a Steam nagy téli leárazása, így jó pár címet olcsóbban szerezhetünk meg, mint egyébként. Ha szükségetek van pár jó parti játékra, amit ráadásul most akár 50%-kal olcsóbban szerezhettek be, adunk pár tippet!

 

Otthon töltitek a szilvesztert a haverokkal? Semmi gond, elő a kontrollerrel/egérrel és álljatok neki kockulni egyet két pohár pezsgő közt! Íme a mi javaslataink, mivel dobhatjátok fel a bulit:

1. Gang Beasts

Ez a játék bár elsőre egyszerűnek tűnhet a kis gyurmabábuival, de az egymás elleni küzdelem a teherautók tetején, vagy éppen a metróban nagyon el tud durvulni. Vigyázat: sok kiabálásra és káromkodásra lehet számítani, de az akár 8 fős csihi-puhi nagyon szórakoztató tud lenni. További infót ITT találtok róla.

2. Rocket League

Foci és autózás együtt? Igen! A különféle pályákon akár 4 vs. 4-es összecsapások, a remek, pörgős meccsek és a színpompás grafika mind igazi sodró és örömteli élményt nyújthat egy buliban. Kivéve persze, ha sikerül mellélőni a labdát... pont egy kicsivel. Ha tetszik a dolog, ERRE tessék.

3. Garry's Mod

Egy igazi régi klasszikussal van dolgunk a parti játékok tekintetében. A Garry's Modban a játékosok kreálják a tartalmakat és a legelvetemültebb dolgokkal is találkozhatunk. Minden van, mi szem szájnak ingere, az ingame közös mozizástól a szánkóépítésig. Vessetek rá ITT egy pillantást.

4. Genital Jousting

Azt hiszem a játék neve is tökéletesen elárulja, hogy miről van szó. Hím nemi szervekkel kell különféle feladatokat megoldani, versenyezni, vagy minél több testváladékot a pályára bocsájtani. Igen, nagyon para tud lenni, ha sok fiú játszik együtt, de elég pezsgő után jól „csúszik”, ha értitek, mire gondolok (ez egy nagyon rossz szóvicc volt, bocsi - Linda). ITT találjátok a genitáliákat.

5. Star Wars: Jedi Academy

Ismét egy „régi, de jó” címről van szó, ami egyrészt a Rogue One film megjelenése okán, másrészt Carrie Fisherre emlékezve is remek választás lehet egy átmulatott éjszakára. A fénykardos harcoknál nincs is menőbb dolog! ITT olvashattok róla többet.

vissza