NYEREMÉNYJÁTÉK - ezúttal három 9000$-os gamer PC-t ajánl a GTribe

2017-09-17 20:19:00

Az esély mindenkinek adott, a jelentkezés pedig csak egy kattintás!


 

Ha olvassátok, illetve követitek oldalunk tevékenységét, bizonyára nem mentetek el szó nélkül egy bizonyos június 10-i cikkünk mellett sem: Nyerj egy 11.250$ értékű Ryzen PC-t (+perifériák és VR) a GTribe-bal! Igen, jól látjátok, e hálózat három darab bitang erős konfigurációt sorsolt ki a játékra jelentkezők között. Miért is hoztam mindezt most fel?

Nos, a Ryzen, a Radeon, a Logitech G, az XFX, a Seasonic, a HyperX, a Deepcool, a Seagate és a Steiger Dynamics egy újabb globális nyereményjáték keretein belül újra együttműködik, melynek eredményeképp megszületett a The Defiance Giveaway. A The Ascension-höz hasonlóan három komplett PC talál gazdára perifériákkal együtt, ám ezúttal a 9000 dollár értékben.

A nyereményjátékra való jelentkezéshez nem kell mást tennetek, mint IDE kattintani, majd egy Facebook vagy egy GTribe fiókba belépni. Amint ez megvan, esélyesek vagytok az alábbi specifikációval bíró PC-k egyikének megnyerésére:

gépház: Deepcool Genome

processzor: AMD Ryzen 7 1800X

videokártya: XFX Radeon RX Vega 64

alaplap: Gigabyte Aorus GA-AX370-Gaming 5

memória: 16 GB HyperX Predator Black (DDR4 3000MHz)

SSD: HyperX Savage 2.5" 240GB

HDD: Seagate 1TB BarraCuda

tápegység: Seasonic PRIME 1000W Titanium

Mindemellé a perifériákat a Logitech szolgáltatja: kapunk egy G810 Orion Spectrum RGB mechanikus billentyűzetet, egy G900 Chaos Spectrum egeret G640-es paddal, valamint egy G933 Artemis Spectrum vezeték nélküli headsetet. Ami az összeszerelést illeti, maga a Steiger Dynamics műhelyéből gördül ki a cucc, akik élettartam garanciát, valamint szállítást vállalnak minden alkatrészre.

Hogy ne maradjunk játék nélkül, a Bethesda jóvoltából egy Prey és egy Wolfenstein II: The New Colossus üti markunkat. A The Defiance-re való jelentkezés határideje október 19-e, 21-én pedig a nyertesek is kihirdetésre kerülnek élőben. Mindenkinek sok sikert, játékra fel! A visszaszámlálás elindult.

vissza