Nem szarral dobálózik a Kingdom Come: Deliverance! Ja, de, mégis! (trailer)

2017-08-20 21:18:13

És lám, így válik hős egy problémás hülyéből... Persze mindez rajtunk múlik.


 

A Kingdom Come: Deliverance bár csak a jövő év elején érkezik, az eddig látottak alapján nagyon ígéretesnek tűnik. A szokásos fantasy-díszítést félredobta az élet sokkalta realisztikusabban való ábrázolása miatt, aminek mi ez esetben csak örülni tudunk. A pocsék higiénia, a betegségek eltorzítása látszólag mind-mind hozzájárul a sikerhez.

A játékban Henry életének történéseit követhetjük nyomon, aki a falujában zajló mészárlás bosszúját forralja, majd egy polgárháború kellős közepén találja magát. Kiderül többek között az is, hogy nem épp egy észlénnyel van dolgunk: szórakozás gyanánt maréknyi ürülékkel dobálja a szomszédok falát, ivásból és nők utáni futkozásból pedig bőséggel kijut neki. Ekkor jön a fordulat, egy fontos mérföldkő (feltételezem, egy nőről van szó), mely egy új, méltóbb útvonalra tereli a vágányt. A szükséges készségek és felszerelések megszerzése után pedig készen áll, hogy igazságot szolgáltasson szüleiért.

Ami az előzetes hangszínét illeti, nem valami nagyvonalú, a játék azonban rettentően ambiciózusnak tűnik minden téren. A trailer által nyújtottak ellenére a Warhorse Studios kifejtette, a sztori cseppet sem lineáris beállítottságú lesz, a küldetések teljesítésére több út is adott, tetteinknek pedig mind-mind következményei lesznek. A Kingdom Come: Deliverance megjelenése február 13-ára van ütemezve, több információt pedig a hivatalos honlapon találhattok a projektről.

vissza
Legolvasottabb cikkek