Nem kicsit mutatós a Thermaltake The Tower 900TG háza

2016-10-27 18:17:24

A Thermaltake és a Thermaltake Gaming Tt eSPORTS számos újdonsággal és izgalmas modokkal vesz részt a Franciaországban megrendezésre kerülő 2016 Paris Games Week-en. Az eseményen mutatkozik be az új ház koncepció is.


 

A TT Premium egy már régóta várt projektet mutat be a Project The Tower 900 TG teljes méretű házzal. A szinte mindenhonnan tökéletes betekintést nyújtó számítógépház „ablakai” 5 mm vastag edzett üvegből állnak. A fejlesztésben a Mathieu Heredia, a WaterMOD France tulajdonosa is részt vett. Heredia a 2015-ös Thermaltake CaseMOD Invitational Season keretében ismertette elképzelését, hogy egy letisztult, mindenhonnan jól látható és a beltér szépségét kihangsúlyozó műalkotást szeretne létrehozni, mely akár egy lakás dísze is lehet.

The Tower 900_DM(Fr)_A5_A160930

A már gyártásra került ház két fajta színben rendelhető (fekete és fehér). Az eredeti ötletet a Thermaltake továbbfejlesztette és annak megfelelően módosította a belső tér kialakítását, hogy az könnyen szerelhető és tágas legyen, valamint a letisztultság érdekében a kábelek is elrejthetők.

A Project The Tower 900 TG már előrendelhető, az első példányok novemberben fognak megérkezni Európába és az Egyesült Államokba egyaránt.

vissza