Nem kap 4. részt a The Witcher széria, de a világba még visszatérhetünk

2017-11-13 22:31:46

Érdekes információk hangzottak el a CD Projekt Red igazgatójának szájából.


 

Adam Kiciński boldoggá szeretné tenni a rajongókat és a befektetőket egyaránt, így habár a Witcher 4 álom sosem teljesül be, szavai alapján van még remény. A Strefa Inwestorownak adott interjújában elmondta, Geralt visszatérését nem tervezi a stúdió, a Wild Hunt, illetve kiegészítői lezárták e kalandot. Hozzátette azonban, lehetséges, hogy készítenek új játékot ugyanezen univerzumban.

witcher

Bár egyelőre semmi konkrét tervük nincs, nemhogy nekünk információnk róla, feltételezhetően egy új karakterlánccal ellátott spin-offról van szó. Emellett a Cyberpunk 2077-ról is beszélt, mely nemcsak, hogy nagyobb, de remélhetőleg sikeresebb is lesz a The witcher 3-nál. 2018 folyamán a Gwentet is nagy mértékben tervezik támogatni.

Ha pedig valakinek hozzám hasonlóan nem volna még elege az idén 10 éves játékból, érdemes lehet egy pillantást vetnie egy rajongói műre, melynek keretein belül az első epizód prológusa készült el a harmadik felvonás motorjával. Nem, nem tervezik a teljes játék rekreációját, az eredmény azonban így is lélegzetelállító! IDE kattintva elérhetitek a telepítési útmutatós, a használathoz viszont minden telepített modot el kell, hogy távolítsatok.

vissza
Legolvasottabb cikkek