Napi crossover – ilyen lenne a Cyberpunk 2077 a World of Warcraft grafikájával

2020-12-01 17:54:00

Cyberpunk 2077 és World of Warcraft. Két olyan cím, mely a szó legszorosabb értelmében összekeverhetetlen másokkal, és – mondhatni – helyettesíthetetlen. Míg előbbi világfelépítésében a mocsok, a fegyverek, és a bandák játszanak hatalmas szerepet, és napjaink legjobban várt projektje, utóbbi darálással, orkokkal, koboldokkal, na meg egy jó adag fantasyval fűszerezi éltünket immáron több, mint másfél évtizede. Ki gondolná, hogy e két játékot egybe lehet mosni? Nem hinném, hogy bárkinek is megfordult a fejében... egészen eddig!

Egy youtuber, név szerint Duren fogta e két címet, és szó szerint egybemosta, az eredmény pedig lélegzetelállító! Ha felfigyeltetek a Cyberpunk igencsak hosszadalmasra nyúlt fejlesztési folyamatára (márpedig felfigyeltetek), biztosan felismeritek a fent beágyazott előzetest. A 2018-as E3 konferencián bemutatott videóról van szó, melyet teljes egészében a World of Warcraft grafikájával alkotott újra a figura. Az anyag mélyen belenyúl a WoW sci-fi elemeibe, mint Mechagon városa, és meg kell, hogy mondjam, tetszik, milyen mértékű hangulat származik ebből.

Érdemes Duren munkásságába mélyebben is belefolyni, hiszen olyan filmeket is újragondolt, mint a Jurassic Park, vagy a Mad Max, de rengeteg más, a World of Warcrafttal kapcsolatos tartalom is megtalálható a csatornáján.

 

vissza