Mit rejt a most megjelenő NES Classic, amit már nem is lehet kapni...

2016-11-13 10:16:09

November 11-én jelent meg a Nintendo legsikeresebb konzoljának egy lekicsinyített változata, ami potom áron volt beszerezhető a boltokban. Most pedig mutatunk egy unboxingot, aminek láttán mindenki aki lecsúszott az első eresztésről, zokogni fog.


 

Akkora siker lett a NES Classic Mini, hogy már az előrendelésekkel elfogyott az összes és akik lemaradtak a Nintendo régi-új konzoljáról, csak kaparják a falat mérgükben. Mégis miért mozgat meg több millió embert egy olyan konzol, amin 30 tök régi és pixeles, előretelepített játék fut?

Mert nagyon sokakat ez a kis szerkezet avatott be a gamer életbe és a nosztalgia mindig győz, hiába van itt Xbox One, PS4, meg Nintendo Switch.

Az alább látható videóban az úriember nem csak a konzolt veszi ki a dobozából, fel is nyitja azt és pontosan olyan egyszerűséget találunk benne, amire számítottunk. Ez így is van helyén, aki 20 ezer forintot soknak érez ezért, annak igazából nincs is rá szüksége. Ez ugyanis a rajongók felé egy nagyon szép gesztus egészen Japánból.

vissza