Minden és mindenki meghal az új Hunt: Showdown előzetesben

2017-10-15 19:02:15

Senki sincs biztonságban, nem kegyelmez senki e világban!


 

A Crytek kooperatív lövöldéje iszonyú sebességgel halad a korai fázis felé, így éppen itt volt az ideje egy újabb előzetes bemutatásának. Nemrég egy közel 12 perces játékmenet-részletet vehettünk szemügyre, az új Steam trailerben azonban a démonvadászatra, a csapdákra, és a lövöldözésre kerül a hangsúly.

Hunt: Showdownban egyébként egy vadász szerepébe bújunk, aki démonok leterítéséért cserébe kapja pénzét, illetve néhány felszerelését. Megtalálásuk nem egyszerű, alapképességeinken kívül természetfeletti érzékekre is szükségünk lesz a nyomozáshoz. Nem vagyunk azonban egyedül! Más csoportok is ugyanezen cél érdekében járják a vadont.

Mivel a démonokon kívül más játékosok is veszélyt jelentenek ránk, a szörnyeknek szánt csapdákra is érdemes odafigyelnünk. Pókok, kutyák, és e rejtélyes disznó-beütésű valamik mellett megannyi veszély leselkedik az óvatlan látogatókra.

Megjelenési dátum és gépigény sincs feltüntetve, a Steam oldal azonban a „hamarosan” címkét kapta, így feltehetően nem kell már sokat várnunk!

vissza
Legolvasottabb cikkek