Menő, Xbox-szerű kontrollerekkel támad az MSI

2017-10-03 21:25:16

Ha már belefáradtál az egér-billentyűzet kombó használatába...


 

Az MSI nemsokáre elindítja két legújabb játékvezérlőjét, a Force GC30-at, illetve GC20-at, melyek rettentő módon hasonlítanak az Xbox One kontrollerére. A csapat elmondásai alapján Windows-zal, Androiddal, de a népszerűbb konzolokkal is kompatibilisek lesznek. A kettő között ránézésre egyetlen különbség adódik: a színösszeállítás. Míg előbbi színes, addig utóbbi kizárólag piros gombokat vonultat fel.

msi force

El kell, hogy keserítsünk benneteket, jobban belemerülve is ezen kívül mindössze egyetlen eltérést találtunk: a GC20 kizárólag vezetékes, míg a GC30 a vezeték nélküli módot is támogatja. A jobb tapintás és tapadés érdekében az oldalakon gumiborítást helyeztek el. A heptikus visszacsatoláshoz dupla rezgőmotort kaptunk, ezen kívül pedig a D-pad is cserélhető lesz mágneses úton.

msi force gc

Bár pontos dátummal nem szolgált, az MSI év végéig szeretné piacra dobni a termékeket. Az árakról sem közöltek semmit, de ha referenciapontokra lenne szükség, a vezeték nélküli Xbox One kontroller 60, az Elite pedig 130 dolláros áron kapható.

vissza
Legolvasottabb cikkek