Megszületett az új CS:GO uralkodó az MGA 2019-en

A Gambit elvitte a győzelmet a New York-i MGA döntőn!

2019-10-17 13:12:00

2019. október 17., Tajpej, Tajvan – Az MGA (MSI Gaming Arena) 2019 eSport rendezvény, amelyet az MSI idén is New Yorkban tartott, kimagasló eredménnyel zárult. Négy elit csapat, a Riot Squad Észak-Amerikából, az ex-Epsilon Európából, a ViCi az ázsiai térségből és a Gambit a Független Államok közösségéből harcolt a koronáért az MGA 2019-en CS:GO-ban. Szeptember 29-én egy nehéz harcot követően a Gambit a CIS régióból kiütötte az ex-Epsilon csapatát, mellyel megfordították a csata kimenetelét és élvezhették győzelmük sikerét.

„Ma itt vagyunk New Yorkban, hogy gratulálhassunk a világ legjobb eSport csapatának, a Gambit-nak az epikus CS:GO győzelmükért. Idén is örömmel működtünk együtt az ESL-lel, hogy megrendezhessük az MGA 2019-et a világ számára. Az MGA már nem csak egy eSport megmérettetés, hanem egy olyan jelentős eseménnyé nőtte ki magát, amely a világon élő elhivatott rajongók és gamerek figyelmét is elnyerte. Az MGA mérkőzések során minden játékos erőteljes MSI GAMING hardvereken küzdhetett, amelyek gondosan kidolgozott technológiával készültek a hihetetlen teljesítmény érdekében,” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI Marketing alelnöke.

Hálásak vagyunk az MGA 2019 támogatóinak

„Köszönjük az Intel-nek, a Western Digital WD_Black részlegének és az összes támogatónknak, akik hatalmas mértékben járultak hozzá egy jobb eSport környezet létrehozásához a hivatásos játékosok számára, akik a becsületükért harcolhatnak. Minden világszínvonalú CS:GO játékos a legjobb hardvereket használhatja, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból.” – tette hozzá Sam Chern, az MSI Marketing alelnöke.

MSI Gaming Arena 2019https://mga.msi.com/
ESL ONE New York 2019https://www.esl-one.com/ csgo/new-york/

vissza