Megnyerő, de modularitástól mentes külsővel érkezhet az LG G6

2016. december 28. 6:41 du.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Koncepcióvideón látható az LG hamarosan bemutatkozó csúcsmodellje, amely már nem lesz moduláris, külsőleg mégis az előd erényeit helyezi magasabb szintre.

 

Az LG várhatóan a barcelonai Mobile World Congress alkalmával mutatja be csúcsmobilját, ami alighanem G6 néven kerül a boltok polcaira. Ezzel egyébként a dél-koreai gyártó jelentős előnyre tehet szert a nagy vetélytárshoz, a Samsunghoz képest, akik csak március-április környékén rukkolnak majd elő újdonságaikkal.

lg-g6-render

A G6-ról egyelőre még kevés információ kering az interneten, ám egyre biztosabbnak tűnik, hogy a kijelző továbbra is 5,3 hüvelykes lesz, az oldalsó hangerőszabályzó gombok megmaradnak, ahogy a hátlapra szerelt dupla kamera és az ujjlenyomat-olvasó is. A hangszóró, az USB Type-C port és a 3,5 milliméteres jack aljzat (ami már az iPhone-ok mellett a Samsung zászlóshajóiról is eltűnhet) alul kapnak majd szerepet.

A G6 már nem lesz moduláris, azaz a nagy „haverok” (LG Friends) is eltűnhetnek a süllyesztőben, helyette a vezetékmentes töltés lehet kellemes extra, de a fent látható koncepcióvideó láttán az egész korrekt külső miatt is dicséretet érdemelhet a vállalat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Legendd
@Legendd