Megjelent Steamen a Family Man, a Breaking Badre hajazó RPG

2020-05-25 18:05:00

Az RPG szó hallatán talán mindenki arra gondol, minden döntésünknek messzemenő következményei vannak, így rettentő nagy megfontoltság, és annál is több idő kell a játékban való elmerüléshez... De mi lenne, ha azt mondanám, ezúttal közelebb kerülünk az otthonhoz, és az eredmény is beláthatóbb...? Igen, ez a Family Man, egy blokkszerű grafikával megáldott kis projekt a Broken Bear Games műhelyéből.

Mintegy öt évvel a fejlesztés megkezdése után végre landolt Steamen a játék, és egy hangulatos előzetest is kaptunk mellé, mely megmutatja, miben léptünk előre a 2018-as villantás óta. A helyszín Riverport városkája, ahol a pénzszerzésben nagyjából ki is merül feladatkörünk, ám a módszer kiválasztása teljes mértékben rajtunk áll. Haladhatunk legális, vagy sokkal kevésbé legális vonalon, a cél az adosságok rendezése a behajtók érkezése előtt.

Döntéseink nem csak a mi, de a körülöttünk élők helyzetét is befolyásolják. A család, a város, a szomszédság virágzása mind attól függ, miképp rakunk rendet a ház körül. Házasság, kapcsolatok, gyerek... akár Walter White a Breaking Badben, ám a forgatókönyvet ezúttal mi írjuk.

vissza
Legolvasottabb cikkek