Megjelenési dátumot kapott a Total War: Warhammer 3 Immortal Empires kampánya

2022-07-15 17:43:00

Az Immortal Empiresről, mint tartalomról, már jó ideje tudunk, és az is biztos volt, hogy augusztusban érkezik, az újonnan közzétett fejlesztői "kérdezz-felelekből" azonban pontosan kiderült, mikor. E kiegészítés tulajdonképpen a Mortal Empires egyfajta folytatása, mely a Warhammer 2-vel indult el, és egyesítette a két epizód térképeit, illetve frakcióit. Az Immortal Empires tehát az egész trilógiát egyetlen, már-már abszurd módon nagy háborúvá gyúrja össze.

Magára a megjelenési dátum augusztus 23-ra lett kitűzve, és bár erre csak a videó végén derül fény, van még jónéhány érdekes aspektusa az anyagnak. A fú kampányban megismert Realm of Chaos-ba való látogatás például kimarad a buliból, és ennek igenis így van értelme. Egyrészt meglehetősen megosztó tartalomnak bizonyult, másrészt bár élvezetes, az Immortal Empires vonzereje pont az, hogy különbözik a Realm of Chaos kampánytól, sokkal kevésbé kísérletibb. Ez egy hagyományosabb, hódításra összpontosító folyamat.

Richard Aldridge igazgató szerint ez egy folyamatgosan változó, fejlődő kampány lesz, az idő múlásával bőven érkezik majd új tartalom köré. A győzelem feltételei is mődosulnak, továbbra is lesz hosszú és rövidebb változat, de ezek tematikailag jobban megfelelnek majd az általunk választott frakcióknak: a rövidebbek esetében a legendary lorddal kapcsolatos célkitűzéseket kapunk, míg a hosszúak a faji győzelmet követelik meg, többnyire konkrét települések felé mutatnak. 

Természetesen a frakciókat is átdolgozzák, de ezek nem a korábban látott hatalmas átalakítások lesznek, mint például a nagy Greenskin frissítés, mely drámai módon megváltoztatta a Warhammer 2 orkjait, új lordokat vezetett be, és hozzáadta őket a Vortex kampányhoz. A kiindulási pozíciók és a tech-fák terén lesznek inkább átszabások, de például a Norsca itt már egy letelepedett, és eélhagyták az előőrs funkciót is. 

vissza
Legolvasottabb cikkek