ME: Andromeda - korábban játszható, nincs Season Pass

2017-01-08 12:43:57

Megerősítést nyert a hír, miszerint néhányan korábban kipróbálhatják, továbbá közölték: nem lesz Season Pass.


 

A Mass Effect: Andromeda pár napja mutatott magából egy keveset a beígért gameplay keretében, most viszont egyéb informáiókat is megtudtunk. A hivatalos Twitter fiókról posztolt bejegyzés szerint az EA Access tagok kori hozzáférést kapnak a játékhoz. Hasonlíthat a dolog a Battlefield 1 vagy a Mirror's Edge Catalyst esetére, mikor is 10 óra trial ütötte markunkat a megjelenés előtt.

Mikor már kezdtünk elszomorodni az EA Access Xbox One exkluzivitása miatt, Michael Gamble megerősítette, hogy az Origin Access is felkínálja ugyanezen lehetőséget. Egyelőre nem tudni, mennyivel korábban nyílnak meg a kapuk az előfizetők előtt, de ha emiatt elgondolkoztatok a vásárláson, az Origin hivatalos oldalán a szolgáltatás minden előnyéről bővebben olvashattok.

Egy másik hír, hogy Aaryn Flynn közleménye szerint a Mass Effect: Andromeda nem rendelkezik szezonbérlettel. Egy rajongó tette fel a kérdést, melyre az igazgató egy egyszerű nemmel válaszolt, majd mikor folytatták a DLC-kről való érdeklődéssel, azt felelte: „Később beszélünk róla.” Nem kizárt a dolog, hiszen emlékezzünk csak vissza, a Titanfall 2 is Season Pass nélkül maradt.

A játék március 23-án debütál nálunk, ha pedig nehezen bírjátok ki addig, most ingyenes a második epizód az Origin On the House akciója keretében!

vissza
Legolvasottabb cikkek