Mától ingyenes a Fall Guys

2022-06-21 17:46:00

A Mediatonic még májusban jelentette be, hogy népszerű projektjük, a Fall Guys ingyenes modellre vált. Már ekkore leszögezték a fejlesztók, hogy nem kell megijedni, minden haladást vihetünk tovább, sőt, aki rendelkezik már a játék egy példányával, ajándékként kap egy Legacy Pack-et, de erről kicsit később.

Ami fontos most, hogy ma van a jeles nap, ma váltott modellt a játék. A PC-seknek érdemes lehet megemlítenem, hogy a Steamről lekerült a játék, ezentúl az Epic Games Store-on keresztül érhetik el, viszont aki Steam-példánnyal rendelkezik, továbbra is indíthat onnan, és ugyanazokat a frissítéseket is kapja, mint az EGS-verzió. Érdemes lehet azt is megemlíteni, hogy ezentúl minden platform között működik a keresztjáték, és haladásunkat is elérhetjük minden géptípuson. 

A free to play-re váltás egyébként a szezonokat is újraindította, emellett pedig egy új progressziós rendszer és egy új valuta, a Show Bucks is bevezetésre került. Az új első évad a Free for All címet kapta, és egy gigantikus arénával érkezett meg a játékba. Aki eddig is rendelkezett egy példánnyal a játékból, jutalmul egy Legacy Pack-et kapott, mely az első szezonbérletet és megannyi kozmetikumot tartalmaz. 

Az események és különféle rendezvények továbbra is a játék részei lesznek, ne feledjétek, még e hónap végén a Halo crossover event is elrajtol az xboxos megjelenés apropóján!

vissza
Legolvasottabb cikkek