Már tölthető is az ingyen Assassin's Creed IV: Black Flag

2017-12-12 22:10:14

Azonban nem csak egyedül ő szerezhető be költségmentesen a hónapban...

Ha azt mondod, sosem játszottál az Assassin's Creed széria negyedik számozott epizódjával, a Black Flag-gel, akkor mi azt feleljk, hogy ez esetben a franchise talán legjobb szakaszát hagytad ki, úgyhogy irány pótolni. Persze alapjáraton jogos volna a kérdés, hogy „na, de honnan is szerezhetem be?”. Nos, jó hírünk van, hivatalosan is ingyenes a kalózos remekmű PC-re!

A hónap elején írtunk róla, hogy a Uplay-en ingyenessé vált a World in Conflict, ám azt sem érdemes elfelejteni, hogy az AC idén ünnepli 10. születésnapját, ez alkalommal pedig a Black Flag is költségmentesen beszerezhető. Utóbbi árcímkéjének módosítása csak december 12-én következett be, mely akció 18-ig tart, úgyhogy érdemes sietni vele!

Igaz, hogy az idén megjelent Origins hatalmas népszerűségnek örvend, és nem mellesleg nemsokára tesztünket is olvashatjátok róla, a kalózos epizódot a mai napig a széria talán legjobbjának tartják a rajongók. A kaland egy önálló bővítést is kapott Freedom Cry címmel, melyet a többi résszel együtt most akciósan vásárolhattok meg a Steam és a Uplay felületén!

vissza
Legolvasottabb cikkek