Már több mint 600 millió felhasználó instagramozik

2016-12-16 10:51:15

A népszerű kép- és vidofeltöltő program továbbra is rendkívül nagy népszerűségnek örvend: további százmillióval bővült a felhasználók száma mindössze pár hónap alatt.

 

A kép- és videofeltöltés nagyon menő manapság, a legtöbb ember lassan már jobban éli életét a közösségi oldalakon, mint a valóságban. Nyilván ezt a nagyobb cégek igyekeznek a lehető legjobban meglovagolni, és most nemcsak a Facebookra vagy a YouTube-ra kell gondolni, hanem az Instagramra vagy éppen a Snapchatre is. Utóbbi kettő ádáz harcot vív egymással, ám ameddig a Snapchatet elég erősen fúrja a Messenger, addig az Instagram egyre nagyobb népszerűségnek örvend, korábban mindössze kilenc hónap kellett ahhoz, hogy 400-ról 500 millióra nőjön a felhasználók száma.

insta

Mindez június körül történt, azóta viszont újabb mérföldkőhöz érkeztek, ugyanis átlépték a 600 milliós álomszámot, ami egészen elképesztőnek számít, elég csak belegondolni, naponta vajon hány poszt érkezhet ennyi embertől. Az Instagram egyébként tett is az ügy érdekében - több új funkcióval bővült a program, elég csak az 1:1-es képaránytól való elszakadásra, vagy hosszabb videókra gondolni, mindemellett pedig több filter is elérhetővé vált. Valószínűleg hamarosan még ennél is nagyobb számokkal találkozhatunk majd.

vissza