Már játszható az ingyenes The Cycle: Frontier, elrajtolt az előszezon

2022-06-08 18:12:00

A The Cycle: Frontier, mint cím, bizonyára nem ismeretlen a számotokra, úgy gondolom elég annyi róla, hogy a Steam legtöbbet kívánságlistára helyezett ingyenes játékáról van szó, mely mától hivatalosan is játszható. Bár a teljes értékű első évad csak június 22-én rajtol, az előszezon már tölthető. Ez tulajdonképpen egy felkészítő esemény a teljes megjelenésre.

A játék egyébként egy extraction royale PvPvE projekt, lényegében egy könnyed Escape from Tarkov sci-fi köntösbe bújtatva. A teljes rajtig elért haladás nem kerül törlésre 22-én, onnan folytathatjuk az akciót, ahol abbahagytuk, ám onnantől a Fortuna Passen kívül minden tartalomhoz hozzáférhetünk. E bérleten kívül négy Welcome Pack is megvásárolható lesz, melyek mindegyike kozmetikai kiegészítőkkel valamint játékbeli valutával ruházza fel birtokosát.

Érdemesnek tartom azt is kiemelni, hogy a játék már most, néhány óra leforgása alatt túllépte a 26.000-es egyidejű játékost, és a Twitchen is a második legfelkapottabb címmé nőtte ki magát. A The Cycle: Frontier a Steamen és az Epic Games Store-ban is elérhető.

vissza