Magic: The Gathering - AAA RPG formában is színre lép a jövőben

2017-06-07 21:38:42

A kártyajáték egy újabb adaptációt kap, méghozzá nem is akármilyent!


 

Aki nem ismerné, a Magic: The Gathering egy rettentően népszerű kártyajáték, mely már-már saját univerzummal rendelkezik. Rengeteg adaptáció készült már belőle, azonabn ezúttal belép az AAA RPG-k világába is! Az új projekt a Perfect World Entertainment és a Cryptic Studios partnerség miatt jöhet létre. A Neverwinter MMO játékosainak bizonyára nem ismeretlenek e nevek.

MAGIC: THE GATHERING

Bár egyelőre semmilyen egyéb információval nem rendelkezünk a projekttel kapcsolatosan, és a cím sem valami kreatív, Stephen D'Angelo, a Cryptic Studios igazgatója elmondta, a Magic: The Gathering mind grafikailag, mind pedig játékmenet szempontjából felső kategóriás lesz. Hozzátette továbbá, hogy PC-re, illetve konzolra egyaránt elérhető lesz, valamint azt is megjegyezte, a semmiből építik fel a fejlesztők.

Bryan Huang, a Perfect World vezérigazgatója szerint egy eddig soha nem tapasztalt élményt tárnak majd elénk, mi több, már ők is régóta vágytak rá, hogy a Magic síkjárói (Planeswalker) a modern RPG-k világába lépjenek. Képernyőképeket és további tartalmakat szintén nem kaptunk, a fenti darab is a hivatalos Magic: The Gathering weboldalról származik, de a reméljük ez minél hamarabb változik és a hivatalos címet is megtudjuk.

vissza
Legolvasottabb cikkek