Lord of the Rings: Gollum – új screenshotok érkeztek

2020-05-04 19:14:00

A méltán híres elátkozott hobbit, Gollum végre saját főszerepet kap a Daedalic új játékában. E bejelentés még tavaly márciusban érkezett, mikor is hatalmas port kavart maga körül. Nem elég, hogy egy teljesen új szemszögből nyúlnak A Gyűrűk Urához, meg is toldják a cselekményt, ezzel még tartalmasabbá téve protagonistánk életútját. Természetesen mindemellett hűek maradnak Tolkien könyveihez.

Bár ezen egy évben nem sok minden szivárgott ki a projektől, a fejlesztők egy nyiltakozatából kiderült, nem céljuk újra létrehozni Andy Serkis karakterét Peter Jackson filmjeiből, és bár a kinézet eltér, a referenciaanyag ugyanaz.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a játékmenet nem fog útmutató indikátorokban dúskálni, hiszen a karakter jelleméből adódóan rengeteget beszél magában, ebből könnyen kikövetkeztethető a cél. A fejezetenkénti 3-4, esetlegeseg még több döntési ponton azonban rajtunk áll, kire hagyatkozunk, a végső döntés azonban nehéz válaszfal: ha korábban folyamatosan Szméagolra hallgattunk, Gollum célját sokkal macerásabb lesz e ponton véghez vinni. Plusz info, hogy a Nazgulok is fontos szerepet kapnak!

Az alábbi képernyőképek alapján a helyszínek elég változatosak lesznek. Mivel Gollum talán legjellegzetesebb képessége a lopakodás, és nem riad vissza egy kis mozgástól, a mászás és az emelvények központi szerepet töltenek majd be. A legérdekesebb szál azonban még mindig az előbb már említett belső konfliktus, mely szintén szemügyre vehető egy screenshoton.

A megjelenés a tervek szerint 2021-ben esedékes.

A galéria a képekre kattintva bővíthető ki! (6 db kép)

 

vissza