Ismerős arcok és rengeteg akció a legújabb Battlefront II előzetesben

2017-10-19 18:25:41

Az Inferno Squad, a Millenium Falcon, több ismerős arc és helyszín is felbukkan.


 

Rettentő iramban közeleg a Star Wars Battlefront II megjelenése, azonban nem lehet elég gyors... Túl vagyunk már jó néhány videóanyagon, sőt, az alfa, illetve béta során magát a játékot is kipróbálhattuk, legalábbis ami a többjátékos szekciót illeti. Néhány napja képeken mutatták be a címhez kapcsolódó, elég menőre sikerült, limitált PlayStation 4 konzolokat.

A hónap elején egy sztori előzetes is felbukkant az interneten, mely végre a kampányba is engedett egy rövid, ám annál izgalmasabb bepillantást. Nemrég bemutattak azonban egy új videót is, mely szintén az egyjátékos módhoz köthető. Rengeteg akciót láthatunk, ráadásul néhány ismerős arc, és helyszín is feltűnik e két percben.

A jelenet természetesen Iden Versioval indít, akit egy droid ment meg a Lázadók egyik börtönéből. A következő képsorokban már a Nagyúr parancsát hallhatjuk, majd jön a Halálcsillag pusztulása, és rengeteg akció. E pillanatokban többek között a Millenium Falcon is felbukkan, de találkozhatunk Luke Skywalkerrel, Leiával, és Az ébredő Erőből ismert Maz Kanatával is.

A Star Wars Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra egyaránt. A DLC-kben érkező játékmódok és térképek ingyenes tartalmak lesznek, azonban a Crate rendszeren belül több dolog is mikrotranzakció részét képezi majd. Ez utóbbi a játékosok egy részéből aggodalmat váltott ki, a DICE és az EA azonban próbál minden effajta dolgot eloszlatni.

Végül pedig íme 10 percnyi játékmenet is érkezett a kampányból, ami 5-7 óra alatt letudható lesz:

vissza
Legolvasottabb cikkek