Ismerd meg három nagyhatalom sorsát a Nintendo Switch konzolokra ma megjelent Fire Emblem Warriors: Three Hopes játékban

2022-06-24 19:43:00

2022. június 24. – A mai napon Nintendo Switch konzolokon megjelent Fire Emblem Warriors: Three Hopes - amely a Warriors sorozat legújabb játéka - egy új történetet mesél el a Fire Emblem: Three Houses ismerős univerzumából.

Ebben az új mesében a Fódlánt kormányzó három nemzet leendő uralkodóinak útjai keresztezik egymást Shez – egy küldetést teljesítő zsoldos, valamint a Fire Emblem Warriors: Three Hopes főhősének - útjával. Shez válaszokat keres, miután brutális vereséget szenvedett a titokzatos Ashen Demontól. A játékosok végigvezethetik őket ezen a korábban még nem látott történeten és annak eltérő ösvényein.

Taktikai képességeiket is próbára tehetik azzal, hogy valós időben adnak ki parancsokat szövetségeseiknek, miközben az ellenséges hordákkal hadakoznak. Néhány, a Fire Emblem: Three Houses játékban korábban megismert stratégiai elem is visszatér.

Edelgard, Dimitri és Claude, a Tiszti Akadémia három hatalmas házának vezetői is ismét velünk lesznek, gazdag személyiséggel rendelkező csapattagjaikkal egyetemben. Mielőtt belevetnéd magad a harcba, lehetőséged nyílik a tábor felfedezésére, valamint arra, hogy kapcsolatba lépj a szövetségeseiddel gyakorlatozás, ínycsiklandozó falatozások és beszélgetések során. A személyes kötelékek megerősítésével szövetségeseid személyes történeteket osztanak meg veled, és olyan új képességeket nyitnak meg, amelyek akár a harc kimenetelét is megfordíthatják.

A játékosok kalandjukat a Fire Emblem Warriors: Three Hopes demójával is elkezdhetik, amely már elérhető a Nintendo eShop kínálatában. A teljes játék megvásárlását követően pedig tovább tudják majd vinni játékállásukat a demóból.

A Fire Emblem Warriors: Three Hopes már megjelent Nintendo Switch konzolokra. A játékosok a Fire Emblem: Three Houses ismerős univerzumának egy másik történetet fedezhetik fel, próbára tehetik taktikai képességeiket, és jelentőségteljes kapcsolatokat alakíthatnak ki szövetségeseikkel, miközben egy olyan zsoldost irányítanak sorsa beteljesedése felé, akinek el kellett volna tűnnie a történelem lapjairól.

vissza