Ingyen bezsebelhető az idei év egyik legjobb horrorjátéka!

2017-08-27 22:23:26

Túl sokan téríttették vissza a Steam-mel a játék árát...


 

Bár összesen 10 napja jelent meg a Darkwood, a fejlesztők máris érdekes lépésre szánta el magát vele kapcsolatban. A 14 eurós címke véleményem szerint egy teljesen korrekt ár, ám néhányak még ezt is sokallják érte. Személyes tapasztalataim szerint a hanghatások és egyéb effektek ilyen szintű használata egy kellően izgalmas, rémisztő projektet varázsolt a játékból. Na de hogy vélekednek erről mások?

A kliens köztudottan tartalmaz egy „pénzvisszatérítés” funkciót minden játékra, feltéve, ha kevesebb mint 2 órát öltünk bele. Az Acid Wizard Studionak, mint fejlesztőnek lehetősége adódik megnézni, milyen okból kifolyólag nyújtották be a kérvényt az adott emberkék: „Nem akartam, hogy a szüleim a hónap végén felfigyeljenek a számlaegyenlegre.” valamint több, ehhez hasonló poszttal is találkoztak, mely érthető módon elég rosszul esett nekik.

Mindezek után felöltötték a Pirate Bay nevű torrentoldalra a játék DRM-free 1.0-s (hotfix 3) verzióját. A dolgoknak semmiféle hátulütője nincs, valóban a teljes, eredeti változat található meg az oldalon, a stúdió azonban mély tisztelettel kéri a játékosokat, hogy aki kipróbálja a Darkwood-ot, tetszik neki, és szeretné, hogy folytassák a fejlesztést, vásárolja meg Steam-en, GOG-on, vagy a Humble Store-on keresztül.

Nem szokásunk kalóz weboldalhoz linket biztosítani, de mivel e torrentet a fejlesztők biztosítják, kivételt teszünk (tessék IDE kattintani). Mindezek mellett azonban arról is szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a 14 eurós ár igen jutányos a Darkwood által kínált élményekért, úgyhogy ha tehetitek, irány valamelyik fent említett áruház!

vissza
Legolvasottabb cikkek