Infinite - a harc a Marvel és a Capcom között elkezdődött

2016-12-04 14:50:38

A PlayStation Experience keretében bemutatott verekedős cím a Marvel által PC-re is megerősítést nyert.


 

Amellett, hogy előzetest kaptunk, néhány információval is elláttak minket a készítők a mashup-pal kapcsolatban. Eddig négy karakter szereplésére derült fény: Vasember, Marvel kapitány, Ryu és Mega Man X. A játék a 2v2 csapatharcokra lesz kiélezve, melyekben a Capcom szerint bemutatkozik egy teljesen új dinamika, amilyet még nem látott a franchise. A sztori mód a NetherRealm Mortal Kombat-jéhez és Injustice-éhez hasonló filmszerű átvezetőket kap, ám itt a a Marvel és a Capcom között zajlik az összecsapás.

A klasszikus karakterek bőrébe bújva is lehetőségünk nyílik a új ellenségek legyőzésére. Eddig a training, a mission és az arcade módok kerültek bejelentésre, de a ranked multiplayer, az online lobbik és a spectator is felsorolásra került. Az Infinity Stone rendszer segítségével karaktereket ruházhatunk fel egyedi képességekkel és a játékot nagyban befolyásoló hatásokkal. Egyelőre nem tudjuk, ez pontosan mit is takar, de úgy hangzik, mint a Tekken Gem rendszere, ami valljuk be, nem igazán volt közkedvelt, így biztosan változtattak néhány dolgon. Az Unreal Engine 4 által futtatott Infinite valamikor 2017 folyamán debütál majd.

Az eseményen egyébként az Ultimate Marvel vs Capcom 3 újrakiadása is bejelentésre került márciusi megjelenéssel 25 dolláros áron, mely egy új galéria módot és az összes korábbi DLC-t tartalmazza.

vissza