Horizon: Forbidden West – negyedórás játékmenetet villantott a Sony

2021-05-29 09:40:00

A Sony a State of Play esemény keretein belül villantotta meg először a Horizon: Forbidden Westet, és én még mindig keresem az állam! A Zero Dawn folytatásának megjelenéséről bár egyelőre nincs információnk, de az ígéretek szerint még idén ellátogat a PlayStation konzolokra. Tekintve, hogy a debut után 3 évvel PC-re is kiadott előd remekül teljesített a platformon, remélhetőleg ezen epizód is játszható lesz valamikor rajta. A Sony Investor jelentései szerint 250%-os megtérülést hozott a cégnek a port. Na, de nézzétek meg ti is, milyen elképesztően fest a játék:

Számomra úgy fest, az akrobatika, a hegymászás, és a harcok sokkal jobban összefonódnak, mint eddig, és a mounted combat is jó biznisznek tűnik. Már az ellenfelek is lovagolnak a gépeken, akik egyébként szebbek, mint valah, és egyesek mintha nőttek is volna egy keveset...

Ja, és már csak a sorban PC-re is kiadott PS-exkluzív címekből is következtethetünk a várva várt érkezésre, hiszen a Zero Dawn után nemrég a Days Gone is megjelent a platformon, legközelebb az Uncharted 4 járja be ezen utat, de a cég ígéretei szerint még több címre vár e sors.

vissza