Hitman - a fejlesztők megerősítették a második évadot

2016-11-05 14:32:04

A Hitman második szezonja immáron hivatalosan is létezik!


 

Az IO Interactive még augusztusban lőtte el egy poszt formájában, hogy a Hitman első, hat epizódos szezonja nem az utolsó. Mint kiderült, további két évadot biztosan terveznek kedvenc 47-esünknek, a második pedig már hivatalos megerősítést is nyert.

Hakan Abrak a Gamergennek adott interjú keretében erősítette meg a második felvonás érkezését. Elmondása szerint a fejlesztpk célja egy nagyszabású sandbox létrehozása, melyben a játékosok szabadon mozognak, kapcsolatba lépnek az AI-val és minél ötletesebb/változatosabb módokon elérik céljaikat. A második évad természetesen új helyszínekre kalauzol majd bennünket, de mint kiderült, lesznek visszatérő városok is.

HITMAN-Episode-2-Preview-4

Érdekességképp megemlíteném, hogy ez az első alkalom a Hitman történetében, ahol Diana-n kívül nem hal meg mindenki. Az elkövetkezendő időkre is tartják a fejlesztők ezen szokásukat és minél mélyebb karaktereket hoznak majd létre. A kicsit TV sorozatra hajazó műben lesznek továbbra is, akiktől ennek ellenére búcsút kell vennünk, másokat viszont több ideig követhetünk majd nyomon.

vissza