Hihetetlen, de imádják az új Call of Duty: Infinite Warfare-t

2016-11-06 11:47:16

Felettébb izgalmasra sikerült az év utolsó szakasza játékmegjelenés fronton. Kiderült, hogy a Titanfall 2 talán jobb lett mint a BF1, megtudtuk, hogy a Mafia 3 a híresztelésekkel ellentétben borzalmas és most úgy tűnik, az új CoD-ban kellemeset fogunk csalódni.


 

Pénteken jelent meg a Call of Duty legújabb próbálkozása, aminek sikertelenségéről jó előre gondoskodtak, többek között a sértődékeny rajongók. Bár a legtöbb médium még ül a játékon, néhányan már publikálták tesztjüket és véleményüket az Infinite Warfare-ról.

Meglepő módon nem szitkozódástól hangos az internet, bár egyelőre még nem is hallunk minden sarkon az új CoD-ról, ami - tekintve a szégyenteljes előrendelési számot - nem csoda. Viszont a bátor véleményezőket két jól elkülöníthető csoportba sorolhatjuk. Vannak azok akik reflexszerűen belelépnek az Activision arcába és azt ordibálják, hogy: A BF NYERT és vannak, akik a hype vonatról lepattanva kulturáltan kifejtik, hogy az új CoD sokkal jobb, mint amire számítottak. Mindenki döntse el, melyik táborhoz csatlakozik, az utóbbit azért érdemes lehet megvizsgálni, hátha igazat beszélnek a pozitív felszólalók.

call-of-duty-infinite-warfare-kép

GameSpot: 8/10

Polygon: 8.5/10

Destructoid: 7/10

Pocket-lint: 4/5

Gameinformer: 9/10

GamesRadar: 4/5

Az újságírók egyetértenek abban, hogy a játék singleplayer módja az egyik legélvezetesebb mind közül és a fórumokon többen pedzegetik, hogy talán még a Battlefield 1 és Titanfall 2 játékokénál is ütősebb. Ugyanakkor a többjátékos mód lényegtelen változtatásokon esett át és bár szórakoztató, nem nyújt újat a játékosnak.

Metacritic: eddig 41 kritika alapján 81 pontnál jár a mutató, ami biztató, de közel 600 felhasználó szerint a 10-ből csupán 3.2-t ér a játék.

Több negatív értékelő beismeri, hogy soha sem volt nagy rajongója a sorozatnak, de ez még egy CoD-tól is övön aluli. Mások azt mondják: „Ez csak a Halo és a Black Ops 3 keveréke, nem is kellett a fejlesztőknek különösebb munkát belefektetniük.”, „Játszhatatlan a multiplayer”, „Amikor a DICE nagy lépést tesz előre a fejlődésben, addig az Activision csak még egy kis pénzt nyúl le a rajongóktól.”

Ismét egymásnak feszül a kritikus és az egyszeri játékos és eddig még nem volt olyan alkalom, amikor ebből valami jó sült volna ki. A helyzet az, hogy vagy az összes lap újságíróját lefizették a jó pontozásért, vagy az összes 0-1 pontot felmutató felhasználó megragadt a BF1 miatti CoD savazásban.

Modern Warfare Remastered

Sokan felháborodnak a mai napig azon a zseniális marketingfogáson, amivel nagy nehezen de eladták, az új játék kapcsán szkeptikus rajongóknak a programot. De milyen is lett a Legacy csomag azon része, ami miatt végül a legtöbben bizalmat szavaztak az Activisionnek?

modern warfare remastered árak

Metacritic: néhány kritika alapján jelenleg 82 ponton áll a program és úgy tűnik ebben az esetben a játékosok is egyet értenek a médiumokkal, ők 7.9 pontot szavaztak meg a 10-ből.

We got this covered: 4.5/5

Cinemablend: 4/5

PCGamesN: Pozitív

HardcoreGamer: 3.5/5

Egy közkedvelt és népszerű videós viszont nem ért egyet a fenti számokkal, szerinte gyalázatos lett a Remastered, ami nem csak optimalizálatlan, de egyben játszhatatlan is. Elmondása szerint sokat még nem játszott a programmal, de véleménye indokolt és jogos.

vissza