Hatalmas Star Wars akció a Humblin akár pólóval!

2017-02-08 21:43:23

Nem akármilyen akciót publikált a Humble Bundle. Star Wars fanok, figyelem!


 

Nemrég a Humble Bundle-ön felütötte a fejét a Star Wars Humble Bundle 3, mely telis-tele van intergalaktikus élvezetekkel. Szokáshoz híven az első csomag 1 dollártól érhető el: ezért a Knights of the Old Republic-ot, az X-Wing Alliance-et, az X-Wing vs. TIE Fighter: Balance of Power-t (sztori-központú expanzió), és a Galactic Battlegrounds Saga-t (alapjáték + Clone Campaigns bővítés) kapjuk kézhez.

A következő szint a 10.44 dollár: a Battlefront 2, a Jedi Knight 2: Jedi Outcast, a Starfighter, Knights of the Old Republic 2, és a Rebel Assault 1-2 mind-mind hozzájárul a jókedvhez. Ha a tétet 14 dollárra emeljük, a The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition, a The Force Unleashed 2, a Rogue Squadron 3D, az Empire At War: Gold Pack és a Shadows of the Empire kerül könyvtárunkba.

humble bundle star wars

Végül jöjjön a 35 dolláros pakk (vagy több, attól függ, mennyire vagyunk bőkezűek)! Ezért az árért egy tetszetős X-Wing vs. TIE Fighter pólót kapunk, ami önmagában drágának tűnhet, ám tekintve, hogy a vele járó játékok összértéke mintegy 157 dollár, nem kicsit éri meg.

Az akciót, mely egyébként február 21-ig tart, az alábbi hivatkozásra kattintva érhetitek el.

vissza