Három éves a GTA Online és a Halloween is közeleg

2016-10-26 20:43:30

Ha a mai nap és október 31. között léptek fel a GTA Online-ra, lehetőségetek nyílik egy halom pénzt keresni.


 

Mivel három éves a szekció, a fejlesztők többfajta jutalommal is kedveskednek nekünk: pénzjutalom, Halloween-motor, kedvezmények a fegyverek, járművek és tetoválások terén, illetve egy, az alkalomhoz nem köthető kétkerekű.

Először is érdemes megjegyezni, hogy 250 ezer dollárnyi jutalomban részesül, aki ezen időszakban szimplán bejelentkezik a játékba. November 4-én landol a számláján az összeg. Ezt természetesen arra költjük, amire akarjuk, de figyelembe véve a szinte minden téren jelentkező, akár 30%-os kedvezményeket, hamar el lehet majd költeni. Az akciók november 7-ig állnak fent, a teljes listát pedig ITT érhetitek el.

grand-theft-auto-online

Halloween alkalmából egy Sanctus névre keresztelt motorkerékpár boldog tulajdonosává válhatunk. A Rockstra nem említi, hogyan juthatunk hozzá, mindenesetre a vásárlás és/vagy a lopás valószínűleg megoldást nyújtanak-e „problémára”. Ezen kívül új módokat is kapunk, mint a Lost vs. Damned. Két csapat (angyalok és démonok) mérkőznek meg egymással. Nappal az angyalok részesülnek jutalomban életerő, páncél és lőszer tekintetében, míg éjjel a démonok kapják ugyanezen bónuszokat. A ciklusok 60 másodpercenként változnak, így nem lesz sok időnk!

grand-theft-auto

Továbbá egy, a Halloween-hez nem köthető kétkerekűvel is megleptek a fejlesztők: a Pegassi Vortex (fenti képen látható) része a Bikers DLC-nek, ám most megvásárolható a Southern San Andreas Super Autos-nál. A Nightlife versenyekben tripla RP-re tehetünk szert!

vissza
Legolvasottabb cikkek