Ha azt hitted, már tényleg nem lehet szebb a GTA V, tévedtél!

2017-08-02 20:41:07

Mi is tévedtünk korábban... Tovább fokozzák a kaliforniai álmot!


 

Immáron több mint két éve, hogy megjelent a Grand Theft Auto ötödik számozott epizódja PC-n. Véleményem szerint a Rockstar maga sem gondolta volna, hogy ekkorát üt a széria legújabb darabja, melynek sikeréhez a mod-támogatás is nagyban hozzájárult. Ügyesebbnél ügyesebb alkotók árasztják el műveikkel a közönséget, a hatalmas érdeklődés eredményeképp pedig még mindig egy újonnan megjelent címmel vetekszik a játék ára.

A modding támogatásból nemrégiben hatalmas galiba kerekedett, azóta viszont csillapodtak a kedélyek, mi pedig csak örülni tudunk ennek. Rengeteg lenyűgöző művet láttunk már, a NaturalVision Remastered azonban minden eddigit felülmúl. Bár volt már 2.0 verziója, melyről szentül hittük, felülmúlhatatlan, tévedtünk... A környezet, az időjárás, a fényviszonyok és színek javításával elérték a fantázia és a valóság közti vékony határvonalat.

A ReShade használata nélkül, a Forza Horizon 3, a GTA IV, és a Watch Dogs 2 által inspirálva Razed mintegy 1200 munkaórája van e remekműben, melyről további információt és telepítési útmutatót ide kattintva találhattok. A letöltés is e linkről érhető el.

vissza
Legolvasottabb cikkek