Gyönyörű videóval ünnepli a CDPR a The Witcher 10. születésnapját

2017-09-04 18:48:53

Geralt és a banda újra együtt egy videó erejéig. Köszönjük!


 

2007 egy csodálatos év volt a játékosok számára, hiszen olyan címeket kaptunk a fejlesztőktől, mint a Halo 3, a BioShock, az Assassin's Creed, a Portal, a Crysis, a Call of Duty 4: Modern Warfare, vagy a Stalker: Shadow of Chernobyl. Ugyanakkor a CD Projekt Red is ez évben villantott nagyot, ugyanis ekkor jelent meg a Witcher. Igaz, a pontos dátum október 26-a volt, de a lengyel csapat már most ünnepel. Egy videó keretében Geralt visszatér a széria 10.(!!!) születésnapi partiára, mi több, az egész banda vele tart!

A széria második részeként 2011-ben követte elődjét a The Witcher 2: Assassins of Kings, majd 2015-ben a The Witcher 3: Wild Hunt. Ez utóbbi két hatalmas bővítést is kapott a Hearts of Stone és a Blood and Wine személyében, ezzel pedig számos, összesen több mint 800 díjat sikerült bezsebelnie. Bár nemsokára érkezik a PlayStation 4 Pro, illetve az Xbox One X frissítés, a franchise pihen egy keveset.

Geralt kalandjainak a Toussaint-i történésekkel vége szakad, legalábbis ami a játékosokat illeti, ez azonban nem jelenti azt, hogy a CD Projekt RED ne folytatná a szériát. A Wild Hunt hatalmas siker volt mind kritika, mind pedig kereskedelmi téren, ezt belátva pedig Adam Kicinski is tisztességtelennek tartaná nem elkészíteni legalább egy negyedik epizódot. Mivel a csapat nagy része jelenleg a szintén ambiciózus Cyberpunk 2077-en dolgozik a Gwent folyamatos támogatása mellett, így a közeljövőben nem kell megjelenésre számítani.

Édes jó Istenem, én mindig is utáltam búcsúzkodni, na de hogy Geralttól végleg elköszönjek... szinte lehetetlen. Ahelyett, hogy a CD Projekt RED mond köszönetet, nekem kellene feléjük ezt megtennem. Az első epizód megjelenése óta csak és kizárólag pozitív benyomást keltett bennem a széria, de a könyvek is személyes kedvenceim. Bevallom őszintén, a fenti videó könnyeket csalt a szemembe többszöri megtekintés után is, és fáj belátni, hogy e korszaknak is vége. Mindemellett a Netflix készülő projektjével kapcsolatosan még bizakodó vagyok, elvégre maga az író van a stúdió segítségére, hogy méltón képernyőre vihessék e remekművet.

Ti milyen véleménnyel vagytok Geraltról, a többi szereplőről, valamint úgy összességében a szériáról? Ki a kedvenc szereplőtök, melyik a legkedvesebb jelenetetek?

vissza
Legolvasottabb cikkek