Thermaltake View 21 TG RGB Plus és View 71 TG RGB Plus

2018-10-14 08:39:00

A Thermaltake, a vezető prémium gaming tornyok gyártója bejelentette az új Thermaltake View 21 TG RGB Plus Edition közepes méretű toronyházat és a View 71 TG RGB Plus Edition nagyméretű toronyházat. Mindkét ház a TT Premium termékcsaládba tartozik, és szintén TT RGB Plus Ecosystem termékek. A TT RGB Plus Ecosystem egy intelligens világítási rendszer PC-k számára kifejlesztve, amely ötvözi a legfejlettebb külön vezérelhető LED-es megvilágítást a Thermaltake szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverével, a Razer Chroma és az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatással.

View 21

A View 21 TG RGB Plus toronyház három darab 120 mm-es Pure Plus 12 RGB elülső ventilátorral és egy 120 mm-es Pure Plus 12 RGB hátsó ventilátorral rendelkezik, amely eltávolítható szűrőket tartalmaz, valamint egy teljes hosszúságú PSU fedél biztosítja a kiváló szellőzést. A toronyház kiváló kábelvezetést biztosít (maximálisan 50 mm szélességben), illetve támogatja a torony CPU hűtőt (maximális magassága 160 mm lehet) és dupla bővítőhely áll rendelkezésre VGA-k részére, amelyek akár 410 mm hosszúak is lehetnek HDD rack nélkül. Továbbá a View 21 egyszerre több 3,5"/2,5" tárolóeszköz befogadására képes.

View 71

A View 71 TG RGB Plus toronyház három 120 mm-es Riing Plus 12 RGB elülső ventilátorral és egy 120 mm-es Riing Plus 12 RGB hátsó ventilátorral rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Hét merevlemez befogadására alkalmas, moduláris rack fejlett adattárolást is támogat, valamint ide szerelhetjük a folyadékhűtést is. Az elegánsan kialakított toronyház kihúzható oldalpanelekkel és négy darab 5 mm-es edzett üvegablakkal van ellátva, amelyek által teljesen betekintést nyerhetünk a DIY kézműves munkájába.

vissza