Gwent: Master Mirror – előzetes és dátum érkezett az ötödik kiegészítőhöz

2020-06-04 18:27:00

A Gwent ötödik sorszámmal érkező kiegészítője Master Mirror címmel érkezik, a főszerepet pedig nem más, mint a The Witcher 3 Hearts of Stone DLC-jének talán legnagyobb szélhámosa, Gaunter O'Dimm kapta. E szereposztás egyébként remekül tükrözi az elnevezést . A csomag több, mint 70 új kártyát vonultat fel, ebből néhány csak meghatározott frakcióban érhető majd el. Új, fejlődésre képes lapok is bevezetésre kerülnek, melyek körről körre erősebbé válnak. Az első szettet június 6-án leplezik le. 

Egy maroknyi új mechanika is bekerül a játékba. Ilyen például a Devotion, vagy a Veteran, de ide sorolható az Echo, a Conspiracy, a Symbiosis, a Veil, és a Rupture is. Ezek mindegyikének leírását megtaláljátok a hivatalos honlapon, magyarul pedig lejjebb görgetve érhetitek el.

  • Veil (9:32): egyaránt megóvja az egységeket a káros és jótékony hatásoktól
  • Rupture (11:13): a sújtott egység körének végén az erejével megegyező értékkel károsítja azt
  • Veteran (11:58): a második és harmadik körben 1 ponttal emeli az egység erejét
  • Echo (13:57): a kör kezdetén a kártya visszakerül a temetőből a paklid tetejére, de "Doomed" státuszban
  • Devotion (15:21: javítja egy lap képességeit, feltéve, ha paklink csak frakcióspecifikus kártyákból áll
  • Conspiracy (17:17):növeli a lap képességeit, ha a célpont kém egység
  • Symbiosis (18:30): mikor kijátszol egy Nature lapot, spawnol egy Treant, melynek ereje az adott sorban szimbiózissal kezelt lapok számával egyezik majd meg

*a zárójelben jelzett számok az adott mechanika magyarázatának időindexét jelzi a fenti videón

A Master Mirror bővítés ingyenes, ám számos előrendelési lehetőséget kapunk, melyek többsége Kegekkel és kozmetikai cuccokkal toldja meg a játékmenetet. A megjelenés a GOG és a Steam felületén, de iOS-en és Androidon is június 30-án esedékes. További információkért látogassatok el a playgwent.com-ra!

Ja, és ha esetleg nem volna kivel játszanotok, a Facebookon egy remek magyar közösségre lelhettek a Gwent Hungary csoportban.

vissza
Legolvasottabb cikkek