GTA Online - adrenalinüzemű az idei ünnepi esemény

2016-12-24 14:44:13

A Grand Theft Auto Online éves ünnepi eseménye idén is meghozta a havat a játékba!


 

Ha már előben nem lesz fehér karácsonyunk (legalábbis nálam nem esik a hó), legalább játék közben legyen meg a feeling. A GTA Online idei ünnepi eseménye egy új autóval, rengeteg adrenalinnal és egy új móddal ajándékozta meg a játékosokat. A tegnap indult event új értelmet ad a hógolyócsata fogalmának. Bejelentkezéskor automatikusan hozzáadódik készletünkhöz a tűzjátékvető, melyet szerintem nem kell magyarázni, mire is való. Az ünnepek alatt több, ingyenes ajándékra is számíthatunk, mint a Carbine-, illetve a Marksman Rifle, úgyhogy már csak belépni is érdemes lesz. Mindemellé egy mutatós pizsamaszett és egy „eccavú” maszk is duál:

grand-theft-auto-online

Járművek terén sem maradunk üres kézzel: a Benny's Original Motor Works-ben a Comet Retro Custom frissítés részeként a Pfister Comet-et kapjuk. Az Adversary módban a Rockstar közleménye szerint a győzelem érdekében attacker-ként el kell érni és özönleni az ellenség juggernaut-jét, miközben sajátunkat is védjük. Ha adott idő alatt ezt nem sikerül teljesíteni, hirtelen halál jelleggel mindenki juggernaut lesz és az első kill dönti el, melyik csapat nyer.

grand-theft-auto-online

Az esemény keretein belül január 1-ig dupla pénzben és XP-ben részesül mindenki, több információra pedig a hivatalos oldalon tehettek szert.

vissza