GTA 5 - új helyszínek, akciók, dupla XP és rengeteg más

2017-02-14 20:36:36

A Valentin-napot a Grand Theft Auto V is megünnepelte. Szerencsére nem egynapos eseményről van szó.


 

A Grand Theft Auto V online szekciója minden esedékes alkalmat megünnepel, miért pont a Valentin napot hagyta volna ki? Két új térképet kaptak a játékosok a Till Death Do Us Part módhoz. Aki ebben, vagy más 2v2 módban játszik, mint pl. a Hasta La Vista, a Relay, vagy az Offense Defense, dupla pénzjutalomban és RP-ben részesül. Az előbb említett metódus most lett hozzáadva a játékhoz egyébként, melyben maximum négy kétfős csapat mérkőzik és minden gárda egy élettel rendelkezik.

grand theft auto 5 online

Továbbá a Rockstar Games 25%-os bónusszal állt elő minden Biker Business vételre és Special Cargo tételre. Ezen kedvezmény keretein belül az alábbi árucikkekre így 50%-os áresés esedékes:

- Be My Valentine Clothing

- Albany Roosevelt & Albany Roosevelt Valor

- Gusenberg Sweeper

- Import/Export Tattoos

- Benny's Upgrades

- Ocelot Penetrator

Minden említett akció február 27-ig van életben, továbbá prémium versenyek terén 14. és 20. között izomautókra korlátozva a Duel, illetve motororka szűkítve a kört 21-től 27-ig az Over and Under kerül megrendezésre. Az időmérők sem maradnak ki, jön a Sawmill és a Cypress Flats 13. és 19., illetve 20. és 26. között. A GTA Online nem az egyetlen játék, melsy ünnepli ezen alkalmat, a Gears of War 4-re, a Pokémon Go-ra és a CoD: Black Ops III-ra is érdemes felnézni.

vissza