Ghost Recon: Wildlands - hónap végén érkezik a Fallen Ghosts DLC

2017-05-15 22:34:10

A második expanzió, mely véget vet a bolíviai misszióknak, ám nem olyan módon, mint azt elsőre gondolnánk.


 

A Ubisoft nemrég bejelentette, hogy a Ghost Recon: Wildlands hónap végén érkező DLC-je véget vet a Bolívián belüli küldetéseknek, ugyanis a Santa Blanca befolyása megszűnik. A jó hír, hogy a kartell elesett, a rossz viszont, hogy mindez polgárháborút idézett elő. A Unidad nem rendelkezik elég erővel az ország irányításához, így zsoldosokat, bűnözőket, korábbi kartelltagokat fogad fel, így jön létre a Los Extranjeros.

A Ghosts egy utolsó küldetést kap, melynek célja az összes CIA tag és amerikai civil evakuálása még a csetepaté kezdete előtt. Útközben a helikopter lezuhan, embereink pedig egyedül maradnak a dzsungelben a legújabb felszerelésekkel ellátott ellenséggel szemben. A bővítés összesen 15 küldetést kínál majd fel ez ügyben, valamint négy új boss ellen kell megküzdenünk.

A Ubisoft szerint a játékosok egy új karakterrel, 30-as szinten kezdenek bele a Fallen Ghosts-ba, már a meghatározóbb, főbb képességek birtokában. A határt 35-re emelték, valamint kilenc új készség és hat új fegyver is elérhetővé válik. Ellenfeleink tárháza is bővül: elit mesterlövészek, páncélozott katonák és az ún. jammerek, akik az elektroniaki cuccok és drónok hatásait semlegesítik a legmodernebb kütyükkel. Mindez a Season Pass tulajok számára május 30-án válik elérhetővé a DLC, míg a többieknek június 6-ig kell várniuk, majd ekkor 15 dolláros áron vihetik.

vissza
Legolvasottabb cikkek