Ghost Recon: Breakpoint – ingyenes próbaidőszakot és Friend Passt kapott

2020-03-31 12:16:00

Ha arra vártál, hogy mindenféle költség nélkül kipróbáld a Breakpointot, most itt a lehetőség! A Ghost Recon széria ezen epizódját hatalmas várakozás előzte meg. Sokan szerették a Wildlands-et, ez pedig ugyanarra az alapra épült, így a tábor majdnemhogy adott volt, ráadásként pedig Jon Bernthal és a kutyája is szerepet kapott benne. Mindenki a körmét rágta a megjelenésig, aztán mikor kézhez kaptuk, akkora pofont adott, hogy máig nem tértünk magunkhoz.

A kiadó rövid időn belül rájött, hogy radikális megoldásra van szükség, ez a gyümölcs pedig most érett meg. Immáron vége az ingyenes hétvégének, ami meglepően sok játékost hozott a fedél alá, így a – mondhatni – csúcson ragadta meg az alkalmat a cég, hogy bejelentse a próbaidőszakot és a Friend Pass-t. Erről szólnék most néhány szót:

A Trial keretein belül 6 órán keresztül játszhatunk a Breakpointtal, mielőtt bármiféle költségbe vernénk magunkat. A Friend Pass pedig lehetővé teszi, hogy akik birtokolják a játékot, meghívjanak három barátot, akik nem rendelkeznek a programmal, így kihasználhatják a kooperatív mód adta lehetőségeket. Crossplatfrom támogatás nincs, tehát a PC-sek csak PC-s társat invitálhatnak, és ugyanez igaz a többi érintett platformra is. 

Ahhoz, hogy meghívónkat beváltsuk, csak le kell tölteni a próbaverziót az áruházból. Ezt egészen június 16-ig tehetjük meg, és érdemes azt is megemlíteni, hogy a Friend Pass-szal eltöltött idő nem számít bele a Trial által kínált 6 órába.

vissza