Ghost of Tsushima – új előzetes és megjelenési dátum érkezett

2020-03-05 18:37:00

A Sucker Punch műhelyében edzett szamuráj-kalandot hatalmas várakozás övezi a 2017-es bejelentés óta. Bár csak egy néhány perces játékmenet, és egy előzetes volt minden, amit a projektről tudni lehetett, a fejlesztők nemrég előrukkoltak a megjelenési dátummal, és egy új trailerrel.

A naptárban június 26. napját kell piros betűs ünneppé alakítani, ekkor érkezik kizárólag PlayStation 4-re a Ghost of Tsushima, mely a 2014-es Infamous Second Son és Infamous First Light óta a stúdió első címe. A hivatalos szinopszis szerint Jin Sakai bőrébe bújva védjük meg Tsushima lakosait, valamint otthonunk és népünk maradványait a mongol betolakodóktól. Az epikus kaland közepette főszereplőnk kénytelen lesz félretenni a szamuráj hagyományokat, és "újfajta" harcossá válni.

Az új előzetes a cinematic pillanatok mellett a gameplayből is merít egy-egy képkockát, a fókusz pedig Shimurara, Jin nagybátyjára helyeződik, aki nem mellesleg Tsushima ura és tanárunk is egyben. A mongol hadsereg vezére Khotun Khan lesz, akit szintén szemügyre vehetünk a több, mint 3 perces anyagban.

Ami a vásárlást és az előrendelést illeti, kapunk egy 70 dolláros Digital Deluxe Editiont, egy ugyenezen összegért kínált lemezes Special Editiont, és egy 170 dolláros gyűjtői kiadást. Ezek tartalmáról és további részletekről a PlayStation Blogon tájékozódhattok.

vissza
Legolvasottabb cikkek