GoW: Ultimate Edition - már elérhető a Windows Store-ban

2016-03-02 10:53:46

Március 1-jétől elérhető a Gears of War: Ultimate Edition a Windows Store-ban, melynek tartalmáról és rendszerkövetelményeiről korábban már beszámoltunk.

 

Gears_Of_War_Ultimate_Edition_14345093882546

Végre a PC tulajdonosok is örülhetnek, akik nem rendelkeznek Xbox One-nal, ugyanis már elérhető a Windows Store-ban a Gears of War: Ultimate Edition. Sajnos csak Windows 10-en futtatható a játék és 30$-tól kell megszabadulnunk a beszerzéséhez.

A grafika valóban sokkal szebb lett, a textúrák részletesebbek, a karakter modellek is kidolgozottabbak, de a klasszikus kinézetét mindennek megőrizték. Sajnos a játék nem startolt teljesen problémáktól mentesen. A fórumokon olyan rossz tapasztalatok jelentek meg, mint hogy az átlagosnál gyengébb AMD kártyákon megáll a letöltés, az Nvidia G-Sync technológiáját nem igazán támogatja a GoW - vagyis teljesítményromlást okozhat a bekapcsolása, illetve szintén AMD videokártyákon erősen ajánlott kikapcsolni az Ambient Occlusiont.

A gameplayt nehezítő bugokról egyelőre nem tudunk, ez talán jó jel, a technikai nehézségeket pedig remélhetőleg hamarosan megoldja egy új patch.

Ti beszerzitek PC-re a GoW: Ultimate Editiont?

vissza
Legolvasottabb cikkek