Gears of War 4 - jubileumi DLC-k és frissítések érkeznek

2016-11-05 15:27:29

Kedden lép életbe a 10 Years of Gears, 10 éves a Gears of War!


 

A Gears of War széria jövő héten ünnepli 10. születésnapját, a Microsoft pedig ezt a 10 Years of Gears esemény keretében kívánja kimutatni, melynek egy része a Tenth Anniversary Gear Pack. Az egyetlen módja, hogy megszerezd ezen kiegészítőt, ha játszol: minden 200 kredit elérésekor megnyílik egy testreszabási elem, embléma vagy egy random Gears kártya. A csomag november 7-től érhető el, mikor is 2006-ban Xbox-ra megjelent az első Gears of War, teljes tartalom pedig a következő:

Gary Carmine karakter

Anthony Carmine Longshot

Benjamin Carmine Gnasher

Clayton Carmine Lancer

10 Years of Gears Lancer

10 Years of Gears Hammerburst

10 Years of Gears Retro Lancer

10 Years of Gears Markza Mk. 1

10 Years of Gears Enforcer

Gary Carmine embléma

10 Years of Gears embléma

5 Gears of War témájú Bounty

A Microsoft továbbá bejelentette, hogy két új playlist-et is kap a Gears of War 4: a One Shot, One Kill-ben egy Longshot-tal spawnolunk, míg az Embar nevű fegyvert valahol a pályán elrejtve találjuk majd meg. A Gnashers-Only King of the Hill-t pedig azt hiszem nem igazán kell magyarázni. Ezen felül rengeteg közösségi esemény és verseny kerül megrendezésre az évforduló keretében.

A cég felvázolt néhány változást is, melyek a GoW4-ben lépnek életbe. Egy frissítés keretében változik a Gear Pack rendszer annak érdekében, hogy kredithez juthassunk és többféle módon rakjuk össze karakterünket. ugyanezen frissítéskeretében a kreditszerzési arány versus módban megnő, ám minél közelebb esünk el a győzelemhez, annál nagyobb veszteség is ér majd bennünket. Ezzel a kevésbé jó képességekkel rendelkező játékosokat kívánja segíteni a Microsoft.

Mint már említettem, a Bounty rendszerben is újítások lépnek életbe: a Versus Booster-ek ezentúl egy garantált item-et és négy Bounty-t tesznek elérhetővé. Egy Bounty lehetővé teszi egy második item használatát is. A Horde Booster-ek egy garantált item-et, négy Horde skillt és ezek használatát adják egy Horde Bounty-n. Az Operations Pack-ek mostantól 2 itemet tartalmaznak.

vissza