Gears of War 4 - itt a Gearsmas több tucat tartalommal

2016-12-18 21:36:28

Megkezdődött a Gearsmas, ennek keretében pedig a Microsoft több tucatnyi tartalommal gazdagította a játékot.


 

Nem is olyan rég még a 10. évfordulós csomagnak örültünk, máris itt a következő így karácsony előtt. A készítők ünnepi témájú kiegészítőkkel bővítették a Gears of War 4-et, melyek mind a Gearsmas Pack 400 kredites/99 centes tartalmának részei:

- 3 db Ugly Gearsmas Armor karakter variáns (JD, Kait, és Swarm Drone)

- 4 db Gingerbread fegyverskin

- 4 db Festive Tree fegyverskin

- 4 db Snowman fegyverskin

- 4 db JD Wrapping Paper fegyverskin

- 4 db Kait Wrapping Paper fegyverskin

- 4 db Swarm Wrapping Paper fegyverskin

- 1 db Commemorative Gearsmas embléma

Egy bejegyzés szerint napi tartalomban is részesülünk, méghozzá a hétvégén: december 24. és 26. között az Ice Boomshot-tal gazdagodunk. Mindemellett egy új mód, a Snowball Fight is bekerül a játékba. Egy átalakított Boomshot-tal (Snowshot) - mely egyébként hógolyókat lő - és két hógolyóval állunk rajthoz, majd innentől kezdve egy sima team deathmatch-ről beszélünk. A Crossplay Versus-nak köszönhetően a PC-sek és Xbox One-osok is összemérhetik erejüket, mi több, a Gearsmas idején 1,5-szeres XP-ben részesülünk.

A Microsoft továbbá megerősítette az Union of Independent Republics frakció érkezését, mely a híresztelések szerint december 25-én debütál. Az esemény december 28-ig tart. Ha még nem szerezted be a Gears of War 4-et, a Microsoft most 39 dollárért kínálja ezen időpontig a digitális verziót.

vissza