Fullmetal Alchemist - új kép és dátum a filmhez

2017-02-26 15:17:22

Új, közeli kép került fel a netre Al-ről.


 

Az utóbbi időben rengeteg játék- és könyvadaptáció került bejelentésre, azonban a mangák terén sem üres a járat. A hírek szerint ugyebár Naruto is e sorsra jut, de korábban írtunk róla, hogy a Fullmetal Alchemist is ebbe az irányba halad. Nem is olyan rég egy rövid teaser (lejjebb) is felbukkant a neten. A főszerepet Yamada Ryosuke kapja Edward Elric-ként, most azonban öccse, Alphonse kerül reflektorfénybe egy új kép kapcsán.

Alphonse-from-Live-Action-Fullmetal-Alchemist-Movie

Korábban már egy távolabbi képről szemügyre vehettük páncélos hősünket, illetve a kis előzetesben is felbukkan a deréktája, most egy sokkal közelebbi fotót sikerült fellelni róla a Twitter-en. Remekül néz ki eddig a projekt és az, hogy a manga már több, mint 60 millió eladott példánnyal büszkélkedhet világszerte, sikeres adaptációt eredményezhet, főleg, hogy Japán legsikeresebb animéje is lett. Erre csak rátesz egy lapáttal, hogy a beharangozott premierdátum december elseje, mely országszerte a Movie Day szerepét tölti be, így olcsóbb mozijegyeket szerezhetnek a rajongók.

Yamada Ryosuke (Edward) mellett többek között Honda Tsubasa (Winry), Dean Fujioka (Mustang) is felbukkan majd, a rendezői székben pedig Sori Fumihiko foglal helyet.

vissza