For Honor - szezonbérlet és ingyenes bővítések

2017-02-02 21:30:21

A kiadó ma bejelentette a szezonbérletet és mindent, ami vele jár!


 

A 40 dolláros csomagban hat új hős érkezik, melyek mindegyike egy héttel korábban érhető el a vásárlóknak, mint másoknak. Ezen hírók elit öltözékeket is kapnak a bővítésben, valamint egy Day One War Pack-et. Mint kiderült, ez magában hordozza a „sunbeam” effektet az emote-okhoz, három emblémakeretet, egy ládát, egy extra felszerelést és egy 30 napos Champion státuszt. Ez utóbbi extra XP-t ad, mi több, a barátoknak is kínál boost-ot, a meccsek végén járó többletjutalomról nem is beszélve...

A hősökön és azok elit öltözékein kívül minden más bérlettartalom elérhető lesz másnak is a megjelenéskor. A hat emberke kettesével mutatkozik be minden Faction War kezdetekor. A season pass-t nem megvásárolók számára játékbeli pénz ellenében juthatnak hozzá ezen karakterekhez. Az érméket különféle események és mérkőzések végeztével járnak jutalmul. Arról, hogy valós összeg kifizetésével is megvásárolhatjuk-e majd őket, nem esett szó.

A Ubisoft továbbá bejelentette, hogy később új térképeket, módokat és felszereléseket ingyenes bővítés formájában. A bérletesek ez esetben is örülhetnek, nekik bizonyos tartalmak korábban válnak elérhetővé. A For Honor február 14-én jelenik meg, azonban előtte 9-től 12-ig egy nyílt béta is ütemezve van.

vissza