For Honor - hónap végén rajtol a béta

2017-01-10 21:55:30

Immáron konkrét dátumunk van a játék béta tesztjét illetően, de más is kiderült ezzel együtt!


 

Tavaly már egy alfa teszten átestünk a For Honor keretein belül és régóta tudjuk, hogy ezen év elején érkezik a béta fázis is. Az első hónap már biztos, a pontos dátum azonban mindmáig rejtély volt. A Ubisoft bejelentései szerint január 26. és 29. között férhetünk hozzá a korai verzióhoz PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

Az erre való feliratkozást a hivatalos oldalon továbbra is megtehetitek, ahol a platform mellett az általatok játszani kívánt frakciót is meg kell neveznetek. A War of the Factions promóció keretében a fent feltüntetett időtartam alatt a fejlesztők folyamatosan figyelik a statisztikákat és a legjobb frakció jutalmazásra kerül. Mindezen felül, aki részt vesz a béta fázisban, egyelőre ismeretlen bónuszokkal gazdagodik majd, melyek a teljes játékban is elérhetők lesznek számára.

A For Honor február 14-én jelenik meg mindhárom érintett platformra. Rengeteg féle kiadás közül választhattok vásárláskor, azonban ügyeljetek rá, hogy a játék folyamatos internetkapcsolatot igényel még egyjátékos módban is.

vissza