For Honor - a srác, aki győzött 3v1 párbajban

2017-02-16 20:07:13

Úgy tűnik, a For Honor játékosok egy része cseppet sem becsületes, de iSkys ezzel nem foglalkozik.


 

Nemrég debütált a Ubisoft egyik idei nagy címe, a For Honor, melyet jócskán el is özönlöttek a játékosok, legalábbis az általuk ecsetelt szerverproblémák ezt sugallják. E valamivel több, mint két napban rengeteg felvétel és mutatósabbnál mutatósabb akciók lepték el az internetet. Akik már belevetették magukat a küzdelmekbe tudják, hogy egyszerre több ellenféllel harcolni cseppet sem könnyű dolog.

Már 1v1-ben is rettentő gyorsaságot és figyelmet igényel a győzelem megszerzése, iSkys viszont bemutatta ennek egy magasabb szintjét. Egy Twitch közvetítés keretében három(!!!) játékos gyűrt le egymaga. Mivel több ütést is blokkolnia sikerült, többször sikerült elérnie a Revenge módot, ezzel némi életerőt és állóképességet visszanyerve.

[embed]https://clips-media-assets.twitch.tv/24538827888-offset-17403.01599999999-60.mp4[/embed]

 

Két játékos leküzdése után szembenéz végső ellenfelével, az újonnan bemutatott Valkyrie karakterrel. Bár életereje is jóval több, mint emberünk Warden-ének, ez sem segített neki. A videó hamar nagy népszerűséget szerzett iSkys-nek, aki bizonyára néhány órát a Ubisoft eddigi legsikeresebb bétájában is eltöltött már.

vissza