Final Fantasy XV - tervek a jövőre nézve

2017-01-24 20:09:33

A Square Enix bejelentette expanziókra vonatkozó terveit a jövőre nézve.


 

Egy egész sor DLC-vel gazdagodunk majd a Final Fantasy XV kapcsán, mi több, játékmenet-fejlesztések is lesznek időközben. Egy, a Gamer-nek adott interjú keretében Hajime Tabata kifejtette a tervezett változásokat és bővítéseket, illetve hogy miért kell izgatottnak maradni a rajongóknak. Elmondása szerint ő egyjátékos módból közeledne a dolgok felé, mely egyelőre így is lesz. A cég rengeteg tartalmat készít a jövőben és tesz róla, hogy ne csak többet tudjunk meg Gladiolus-ról, Ignis-ről, és Prompto-ról, hanem irányíthassuk is őket.

final_fantasyxv

Ezek mellett természetesen ingyenes expanziókkal is gazdagodik a Final Fantasy XV. A 13. fejezet egy jelentős változást eredményező területként lett emlegetve, mely egyes pletykák szerint a játékosok visszajelzései alapján formálódik majd. Magát a rendezőt is meglepte a játék sikere, de ígéri, hogy a továbbiakban is minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy ne apadjon az érdeklődés.

Az interjút a kedvenc "gyermek" kiválasztásának nehézségeivel zárta: nem véletlenül ragaszkodott hozzá, hogy négy főszereplő vegyen részt a történetben, de végeredményként minden karakter magával ragadó lett a maga módján. A Final Fantasy XV egyébként több, mint 6 millió eladott példánnyal büszkélkedhet csak az USA-ban.

vissza